top of page

Meny SIT

Under ligger menyen til SIT for catering ved bookinger.

Image by ERIC ZHU

Middag på arrangementer bestilles normalt gjennom Sit Catering, fordi vi har et samarbeid med dem. 2 uker før arrangementet må man si hva slags retter man ønsker, antall porsjoner, samt komme med en allergenliste + info om noen er vegetarianere/veganere.

 

Man kan ønske seg andre retter, men det er ikke garantert at Sit kan lage det. Videre er det mulig å ordne med catering selv, men da må utleier selv fikse bestilling og transport opp til hytta. Utleier har ikke lov til å bruke kjøkkenet på hytta. Medbrakt mat er heller ikke greit å spise på hyttas område. Medbrakt alkohol er det nulltoleranse for. 

​

Menyen til Sit med pris:

 

Hovedrett 

Kjøttkaker i brunsaus kr 105,-

med erterstuing, kokt potet og tyttebærsyltetøy

 

Kokt laks kr 130,-

med agurksalat, kokt potet og seterrømme

​

Brun lapskaus kr 125,-

med flatbrød og smør

​

Fiskegrateng kr 105,-

med raspet gulrot og smeltet smør

​

Rømmegrøt kr 95,-

med smør, sukker og kanel

​

Chilli sin carne kr 90,-

vegetarisk tomat- og bønnegryte

​

Dessert

Riskrem med rødsaus kr 70,-

Karamellpudding med krem kr 70,-

Tilslørte bondepiker kr 70,-

Konfektkake med bringebær kr 75,-

​

bottom of page