Meny SIT
Under ligger menyen til SIT for catering ved bookinger.
Middag på arrangementer bestilles normalt gjennom Sit Catering, fordi vi har et samarbeid med dem. 2 uker før arrangementet må man si hva slags retter man ønsker, antall porsjoner, samt komme med en allergenliste + info om noen er vegetarianere/veganere.
Man kan ønske seg andre retter, men det er ikke garantert at Sit kan lage det. Videre er det mulig å ordne med catering selv, men da må utleier selv fikse bestilling og transport opp til hytta. Utleier har ikke lov til å bruke kjøkkenet på hytta. Medbrakt mat er heller ikke greit å spise på hyttas område. Medbrakt alkohol er det nulltoleranse for.
​
Menyen til Sit med pris:
Hovedrett
Kjøttkaker i brunsaus kr 105,-
med erterstuing, kokt potet og tyttebærsyltetøy
Kokt laks kr 130,-
med agurksalat, kokt potet og seterrømme
​
Brun lapskaus kr 125,-
med flatbrød og smør
​
Fiskegrateng kr 105,-
med raspet gulrot og smeltet smør
​
Rømmegrøt kr 95,-
med smør, sukker og kanel
​
Chilli sin carne kr 90,-
vegetarisk tomat- og bønnegryte
​
Dessert
Riskrem med rødsaus kr 70,-
Karamellpudding med krem kr 70,-
Tilslørte bondepiker kr 70,-
Konfektkake med bringebær kr 75,-
​